divendres, 12 de novembre de 2010

Pau


Podriem dir, que passejaves sense saber massa bé per on ni cap aon. Però allà estaves, ocupant el temps, i el que és més important, la ment. Pareixia que fugies. Estaves fugint? Jo estic convençuda que sí. Potser tu també.

I ara què?

Somrius? Em sembla que les comisures dels teus llavis están dibuixant un somriure, amb grans esforços, amb grans costos. Però avui t'han dit que t'han trobat a faltar, avui t'han dit que encises, avui t'han dit que no ets massa corrent. Potser això t'ha fet pensar que, possiblement és cert que no en trobaràn cap com tu. Igual sí, però amb els mateixos esforços i amb els mateixos costos amb els que somrius.

Com pot ser que el teu perfum tinga un flaire de tristesa?

També és cert que un día et van dir que ho havies fet perfecte, que mai et vas equivocar. Potser esta vegada t'has equivocat només un poc, no vaig a mentir, però no has sigut només tu.

No pots fer més ara, esperar i res més.

Corres, amb l'esperança de deixar un poc enrere el que estaves pensant i no donar-li més voltes. Però sé que vas a deixar de córrer. No fuges, portes tota la vida fugint.

Sé que ho has après, a pesar de tot. Ja l'has trobada, te la pots quedar, l'has feta teua.

4 comentaris:

Effy Stonem ha dit...

Passa't pel nou bloc d'Effy Stonem. Una mena de reflexió personal que tracta sobre la vida diària i les persones comunes.

www.noiadepoblealaciutat.blogspot.com


Salut!
Effy.

Effy Stonem ha dit...

MMM...
No sé ben bé com estan les coses perquè encara no ens hem tornat a veure, però podríem quedar per dinar en la facultat i de pas comentem les coses.

Què ocorre?
Perquè les teues paraules indiquen més que res l'abandó o la sensació de perdre alguna cosa que comença a esvair-se entre les mans com l'aigua. Siga el que siga, estic aquí.

Cuida't, Pau.

Otto-ta ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Otto-ta ha dit...

altre dia estàvem parlant a classe sobre la misticitat i va explicar el professor que Llull empra metàfores, o exemples, o descripcions de sensacions per a fer-se entendre dins dels possibles. Doncs bé, si la teua paraula està encara dins del pit, prova d'escopir-la en català antic a veure si eres santa teresa de beni :)