dissabte, 19 de febrer de 2011

2ns Premis Blocs de les Comarques Centrals


Com bé van dir els del Penjoll, hui si no teniem res que fer, podiem acudir a l'entrega dels Premis Blocs de les Comarques Centrals, que no ha semblat el dia del Juí Final com deien, però ens han convidat a coca i mistela.


Aquest bloc, va aconseguir ser participant, després amb l'ajuda i el suport de la gent que el llig i el segueix va aplegar a ser candidat, i més endavant els jutges (per això del Juí) el van premiar fent-lo finalista en dos categories.

Encara que he dit que no semblava el dia del Juí Final, em retractaré i diré que he acabat al llit, feta pols com el porlam que es pasava Mi Sostingut a l'obra.

Donar l'enhorabona als guanyadors, que eren molt bons i tenien blocs de gran qualitat.

Això em recorda que, he trobat a Xavier Aliaga, guanyador d'una de les categories en que aquest bloc era finalista, i li he donat l'enhorabona fent-li saber que qui l'estava felicitant era la responsable de Reflexions vora el mar. Tal i com m'ha dit, aquest bloc és molt jove, escric des de fa relativament poc. Per tant, aquest esdeveniment li donará una empenta a les meues mans a seguir escriguent i al bloc a seguir creixent.

La molt enhorabona a Frederic Jordà, guanyador de la categoria "informació i notícies" a qui he tingut el plaer d'arreplegar-li el premi en nom seu.


Des d'aquest humil bloc, moltes gràcies a tots els seguidors, lectors, jurat, Penjoll i resta de gent que ha donat suport a les meues paraules, ser finalista m'ha omplit de goig i m'ha fet molt devanida. ( i a Joan Sanchis per proporcionar-me transport i oferir-me casa seva en aquest dia d'excursionisme)


Colometa :)

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Mucho ánimo,aunque desde mi humilde opinión, tienes más trabajo y dedicación que talento.

Colometa ha dit...

És evident que no tinc talent, acabe de començar i si fós com pretens seria un geni.
Estimat anònim, no oblides que, com va dir el genial Ludwig van Beethoven, "el geni es compon del dos per cent de talent i del noranta-vuit per cent de perseverant aplicació".
Jo amb el meu treball i dedicació espere ser-ho algún dia.

A.C. ha dit...

Anònim, la teua humil opinió és molt bona. Per això, si tan vols ajudar en la crítica constructiva, digues el nom. No per res, però depén de qui diga la crítica sabrem si estem fent allò bo o dolent.

Paula, mescles ambdues coses, treball i dedicació, i un gran talent, encara que grups d'anònims castellanoparlants diguen el contrari. El talent es fa i es va polint, i tu el tens i el saps perfeccionar. Enhorabona pel lloc de finalista. No hi havia cap anònim entre els guanyadors, no?

Segueix així i l'any que ve parlarem d'una guanyadora! :)

Anònim ha dit...

paulaaa! en nom del local 69 i cm a alcaldessa d'aquest,volem donarte la enhorabonaa per el teu segon premi,encara que per a nosatres sempre seras la guanyadora!
continua així!
ho aguerem pogut cel.lebrar,no? encara que aquest finde s'en va nar un poc de les mans... pero bee,el caop de setmana que ve,més i millor!
beseets!
p.d: no sóc anonim jeje soc Glendaa! :)

Anònim ha dit...

Paula que flipaeta estàs jajajaja
Veste'n a l'esglesia a cantar al nostre senyor que segur que fas més faena que ací!! jajajajajjaja
(No et tufes XDDD)

Effy Stonem ha dit...

Supose que alguna volta t'hauré dit que només s'han d'acceptar les crítiques que ens fan créixer com a persones i com a professionals; que aquelles, que ni realment són crítiques, només serveixen per a torcar-se el cul, parlant mal i prompte perquè la finura em fatiga.

Si t'han tingut en compte, per un motiu o altre serà; si et llegeixen, el mateix podré dir. I clar que tens molt per aprendre, però tu, jo, ells, elles... Mai deixem d'aprendre (educació permanent...), o pel contrari seria molt trist.

Un bes, Coloma! :)