dimecres, 13 d’abril de 2011

Estupideses

Fa sol, és un dia genial per passetjar o almenys per eixir a pedalejar. El vent va frenan-te, a tu i a la pobra Valenbisi que bonament us intenteu entendre per aplegar a Geogràfia i Història. Però sembla que es resisteix, i no et deixará aplegar a bon terme almenys que abans faces un parell d'estupideses.
Canviar el rumb, desviar-lo només, per intentar aplegar a bon hora al lloc.
La bici tremola, quasi tant com la teua decisió i continuament dubtes de si realment aplegaràs o acabaràs al mig de Primat Reig, arramblada per qualsevol cotxe que passe sense frenar.
Potser seria tal i com havies imaginat, arramblada per una bici creuant Primat Reig, amb algunes variacions però, l'ordre dels factors no altera el producte.
Però aplegues a fer un alt en el camí, la bici ha deixat de tremolar i unfles el pit, amb decisió. Estupidesa. De les més grans.
Qualsevol dia deixaré de parlar, i em prohibiré recorreguts que només fan que recordar-me a tu, que em porten a que, sense pensar-ho es tornem a trobar o simplement a que aquell perfum que ja havia oblidat se'm quede al damunt i dins del cap.


Eixir de casa sense saber on i com acabaràs hui. O sí, sí que ho saps. Bé, més o menys.